GARUDA’S WONDERFUL INDONESIA WEEKS VAN START

Home / Bestemmingen / Azië / GARUDA’S WONDERFUL INDONESIA WEEKS VAN START

GARUDA’S WONDERFUL INDONESIA WEEKS VAN START

Garuda indonesia 2018 Indonesia weeks atuu travel rondreis vlucht

De Wonderful Indonesia Weeks van Garuda Indonesia zijn weer begonnen. Reizigers kunnen profiteren van scherpe tarieven naar onder andere Jakarta, Bali, Ambon en Labuan Bajo.

Garuda Indonesia zet niet alleen de top 10 Indonesische bestemmingen in het zonnetje maar ook vier extra bestemmingen, waaronder twee bestemmingen op de Molukken. Tevens zetten zij ook twee van de ’10 nieuwe Bali’s’ in de schijnwerpers, namelijk Belitung (TJQ) en Labuan Bajo (LBJ). Passagiers profiteren tot en met 19 september 2018 van tarieven met korting naar onder andere Jakarta, Bali, Medan en Ambon, met uiterlijke uitreisdatum 04 juli 2019.

Garuda Indonesia zet niet alleen de top tien Indonesische bestemmingen in het zonnetje maar ook vier extra bestemmingen, waaronder twee bestemmingen op de Molukken. Tevens zetten zij ook twee van de “10 nieuwe Bali’s” in de schijnwerpers, namelijk Belitung (TJQ) en Labuan Bajo (LBJ). Passagiers profiteren tot en met 19 september 2018 van aantrekkelijke tarieven naar onder andere Jakarta, Bali, Medan en Ambon, met uiterlijke uitreisdatum 04 juli 2019.

Bekijk hieronder de tarieven*:

Jakarta (Java) vanaf € 639 Denpasar (Bali) vanaf € 659
Lombok (Lombok) vanaf € 689 Surabaya (Java) vanaf € 689
Yogyakarta (Java) vanaf € 689 Medan (Sumatra) vanaf € 689
Makassar (Celebes) vanaf € 689 Semarang (Java) vanaf € 689
Belitung (Kalimantan) Vanaf € 689 Manado (Celebes) vanaf € 779
Ambon (Molukken) vanaf € 779 Labuan Bajo (Flores) Vanaf € 779
Ternate (Molukken) vanaf € 809 Langgur (Molukken) vanaf € 779

Voorwaarden:
– Boekingsperiode: t/m 19 september 2018
– Reisperiodes: t/m 04 juli 2019
– Bagage 30 kg + sportuitrustingen t/m 23 kg gratis
* Inclusief tax, onder voorbehoud van koersfluctuaties

Een onontdekt stukje Indonesië is Belitung (TJQ). Dit paradijselijke eiland staat bekend om de parelwitte stranden, kristalheldere zee en prachtige rotsformaties. Het eiland Belitung is ook de ideale plek als uitvalsbasis voor de vele eilanden daaromheen.

Voor meer natuur is in deze editie van de Wonderful Indonesia Weeks ook de mogelijkheid om kennis te maken met Labuan Bajo (LBJ). Wist u dat Labuan Bajo de perfecte uitvalbasis is voor het nationaal park Komodo? Beide bestemmingen worden dagelijks direct aangevlogen vanaf Jakarta.

Passagiers vliegen al binnen 19 uur naar Ambon en daar kan worden overgestapt op een korte vlucht naar Langgur (LUV) of kies voor Ternate (TTE) en creëer een sublieme rondreis op de Molukken.

Reisvoorstel aanvragen? Bel 06-42486774 of mail je reiswensen naar info@atuutravel.nl.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Tanzania lake natron natronmeer atuu travel reizen afrika individuele rondreisatuu travel klm werelddeal weken reizen afrika azie