VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN REISVOORSTEL OP MAAT AAN

HOE WERKT HET?

Stap 1
Geef je globale reiswensen aan ons door: via onderstaand formulier, telefonisch, per mail of tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Stap 2
Wij inventariseren je wensen en geven advies. Tenzij  je reiswensen helemaal duidelijk zijn doen we dat het liefst op basis van een persoonlijk gesprek.

Stap 3
Je ontvangt geheel vrijblijvend en kosteloos een eerste reisvoorstel.

Stap 4
Samen optimaliseren we je reisprogramma Je ontvangt een gedetailleerd programma van dag tot dag en een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra het reisprogramma vrijwel compleet is nemen we, voor zover mogelijk, vrijblijvende opties op accommodaties en evt. vluchten.

Stap 5
Zodra het reisprogramma helemaal naar je zin is, ontvang je een boekingsbevestiging en worden alle reisonderdelen definitief voor je gereserveerd.

Tijdens de reis reizen wij 24/7 als het ware met u mee en kunt u op ons terugvallen (u ontvangt het nummer van onze noodtelefoon).

Ook na uw reis checken we graag of uw reis naar wens is verlopen en of wij u verder kunnen bijstaan.

DIGITAAL AANVRAGEN

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Van welk(e) land(en) wil je een reisvoorbeeld ontvangen?
 Botswana Ethiopië Ghana Kenia Lesotho Madagascar Malawi Mozambique Namibië Tanzania Uganda Zambia Zimbabwe Zuid-Afrika Chili/Paaseiland Ecuador/Galápagos Guatemala Nicaragua Peru Suriname Jordanië Oman Borneo Thailand Vietnam/Cambodja Indonesië Sri Lanka

Aantal personen

Benodigde kamer(s)

Reisperiode

Reisduur in dagen

Soort hotels

Aanvullende opmerkingen / wensen

* = verplicht

PERSOONLIJK GESPREK

Bij je thuis afspreken? Mits de reisafstand het toelaat, komen wij graag naar je toe. Een afspraak ’s avonds of op zaterdag is ook mogelijk. Vanzelfsprekend kun je – op afspraak – ook bij ons op kantoor langskomen.

Voorkeursdatum/-tijdstip*

Op kantoor of thuis?*

Interesse in

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Je telefoonnummer*

Je e-mailadres*

Bericht

* = verplicht

U kunt via Atuu Travel een reis- en/of annuleringsverzekering bij Allianz afsluiten. Wij sturen u graag een offerte. Lees hier meer over een reis- en/of annuleringsverzekering

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search