VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN REISVOORSTEL OP MAAT AAN

HOE WERKT HET?

Stap 1
Geef s.v.p uw globale wensen aan ons door via het formulier hieronder. Ook is het mogelijk uw wensen telefonisch, mondeling, per mail, op locatie bij u thuis/op de zaak of op ons kantoor in Breda te bespreken.

Stap 2
Wij inventariseren uw wensen (bij voorkeur tijdens een persoonlijk gesprek zodat wij een en ander verfijnd met u kunnen afstemmen). Als u goed weet wat u wilt kan het reisplan zonder persoonlijk onderhoud plaatsvinden.

Stap 3
Wij sturen u geheel vrijblijvend en kosteloos een eerste reisplan. Heel zorgvuldig wordt een programma voor u samengesteld, geheel volgens uw wensen en criteria, eventueel met enkele alternatieven.

Stap 4
Het reisplan wordt evt. geheel vrijblijvend en kosteloos bijgesteld. Als creator van uw reis werken we alles tot in detail uit. Ook uw aanvullende wensen. Uw offerte omvat een overzichtelijk dag-tot-dag programma incl. excursies en hotels met afbeeldingen. Een overzicht van alle kosten voorkomt dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Zodra er meer duidelijkheid komt over het reisplan, nemen wij opties op diverse onderdelen om te voorkomen dat hotels/pensions vol zitten.

Stap 5
Als het hele programma naar uw zin is en u aanvaardt het aanbod, bevestigen wij uw acceptatie en na de aanbetaling gaan wij over tot het definitief boeken van de door u gewenste reisonderdelen. Wij houden u voortdurend op de hoogte van de stand van zaken.

Tijdens de reis reizen wij 24/7 als het ware met u mee en kunt u op ons terugvallen (u ontvangt het nummer van onze noodtelefoon).

Ook na uw reis checken we graag of uw reis naar wens is verlopen en of wij u verder kunnen bijstaan.

DIGITAAL AANVRAGEN

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer*

Van welk(e) land(en) wilt u een reisvoorbeeld ontvangen?

Aantal personen

Benodigde kamer(s)

Reisperiode

Reisduur in dagen

Soort hotels

Aanvullende opmerkingen / wensen

* = verplicht

PERSOONLIJK GESPREK

Bij u thuis afspreken? Mits niet te ver van Breda komen wij graag naar u toe. Een afspraak ’s avonds of op zaterdag is ook mogelijk. Vanzelfsprekend kunt u – op afspraak – ook bij ons op kantoor langskomen.

Voorkeurs-datum/tijdstip*

Op kantoor of thuis?*

Interesse in

Voornaam*

Achternaam*

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Uw telefoonnummer*

Uw e-mailadres*

Bericht

* = verplicht

U kunt via Atuu Travel een reis- en/of annuleringsverzekering bij Allianz afsluiten. Wij sturen u graag een offerte. Lees hier meer over een reis- en/of annuleringsverzekering

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search