Even voorstellen

Home / Over Atuu Travel / Even voorstellen

De reisspecialisten van Atuu Travel

 • Christel Bockting
  Christel BocktingEigenaarJarenlang beleefde Stina veel plezier aan het delen van haar enthousiasme voor fascinerende bestemmingen en volkeren. In 2017 besloot ze echter haar grote droom na te jagen en het stokje bij Atuu Travel over te dragen aan Christel Bockting: het begin van Atuu Travel 2.0. Net als Stina is ook Christel is een echte reisfanaat. Ze kwam naar Breda om de hbo-opleiding Tourism Management te volgen en is er nooit meer weggegaan. Na haar afstuderen werkte ze voor verschillende reisorganisaties, onder meer als adviseur in taalreizen en in zakenreizen. Persoonlijk advies en maatwerk is helemaal ‘haar ding’, dus zoek je iemand die je kan helpen om je droomreis te realiseren, aarzel dan niet om Christel te bellen of te mailen.
  • Veronique Willemse
   Veronique WillemseAchter de schermen

   Veronique is sinds 2017 het manusje-van-alles achter de schermen, een kei in de ondersteuning. En aangezien ze ook het nodige van de wereld heeft gezien, zul je haar op beurzen zeker tegenkomen op de Atuu Travel-stand. Met haar achtergrond in psychiatrie en coaching kan Veronique bogen op een flinke dosis mensenkennis, die goed van pas komt bij het destilleren van de reiswensen van onze klanten.

   • Bob & Joop
    Bob & JoopOffice Managers

    Bob heeft, samen met zijn broer Joop, een duobaan als officemanager. Ze hebben Griekse roots, dus van stress moeten ze niks hebben. Fulltime werken is dan ook niks voor Bob, hij houdt veel te veel van lekker chillen! Ook op kantoor is Bob overigens heel relaxed, een heerlijke collega om in het team te hebben.

    Joop zorgt voor de nodige gezelligheid tijdens het werk. Ondertussen houdt hij goed in de gaten of alles nog op rolletjes loopt: of de printer het doet, of ieders waterglas nog gevuld is… Regelmatig kruipt hij op het toetsenbord om een stukje te typen. Betere hulp kunnen we ons niet wensen!

    • Stina Volker
     Stina VolkerOprichter

     De roots van Atuu Travel liggen bij Stina Volker. Zij was het die in 2006 besloot om een reisorganisatie te beginnen waar de reiswensen van de klant centraal staan. Échte reizen op maat dus. Ze startte Atuu Travel met een een hbo-opleiding toerisme én een universitair diploma culturele antropologie op zak – en aardig wat jaren ervaring in de reisbranche. Bijna alle bestemmingen die Atuu Travel aanbiedt, heeft Stina zelf bezocht. Een deel van de foto’s op onze website komt dan ook uit haar privécollectie.


     Neem contact met ons op

     Neem contact met ons op

     Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

     Not readable? Change text. captcha txt

     Start typing and press Enter to search