• Zwemmen met walvishaaien?
   • Een fietsvakantie dwars door Madagascar?
   • Een orchideeënreis naar Borneo?
   • 7 Wereldmonumenten in één reis?
   • Lopen over de boomtoppen in de jungle?
   • Vogelreis naar Oman?
   • Of vooral uitrusten in een hangmat?

 

Wij krijgen het voor elkaar!

Atuu is een begroeting in het Twi, de officiële taal in Ghana, waarbij gelijktijdig een omhelzing plaatsvindt. Atuu is de innige omarming van wereldse bestemmingen met overweldigende natuur, indrukwekkende cultuur en hartverwarmende mensen. De wereld heeft zoveel moois te bieden! Atuu Travel laat het u graag ontdekken. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een perfecte balans tijdens uw reis tussen comfort en authenticiteit, beweging en rust, inspiratie en vermaak.

 • Christel Bockting
  Christel BocktingEigenaar

  Net als Stina is ook Christel is een echte reisfanaat. Ze kwam naar Breda om de hbo-opleiding Tourism Management te volgen aan de NHTV en is er nooit meer weggegaan. Na haar afstuderen werkte ze voor verschillende reisorganisaties, onder meer als adviseur in taalreizen en in zakenreizen. Christel en Stina kennen elkaar sinds 2003, toen ze als collega’s bij hetzelfde reisbureau werkten.

  Toen Stina haar grote droom wilde gaan waarmaken om een tijdlang te gaan rondreizen door Afrika, zocht ze een opvolger voor Atuu Travel. Een uitgelezen kans voor Christel om, na een periode als marketingmanager in heel andere branches dan het toerisme, haar oude stiel weer op te pakken. En dat bevalt haar uitstekend! Maatwerk is helemaal ‘haar ding’, dus zoek je iemand die je kan helpen om je droomreis te realiseren, aarzel dan niet om Christel te bellen of te mailen.

 • Veronique Willemse
  Veronique WillemseAchter de schermen

  Veronique is het manusje-van-alles achter de schermen, een kei in de ondersteuning. En aangezien ze ook het nodige van de wereld heeft gezien, zul je haar op beurzen zeker tegenkomen op de Atuu Travel-stand.

  Met haar achtergrond in psychiatrie en coaching kan Veronique bogen op een flinke dosis mensenkennis, die goed van pas komt bij het destilleren van de reiswensen van onze klanten.

  • Stina Volker
   Stina VolkerOprichter

   De roots van Atuu Travel liggen bij Stina. Zij was het die in 2006 besloot om een reisorganisatie te beginnen waar de reiswensen van de klant centraal staan. Échte reizen op maat dus. Ze startte Atuu Travel met een een hbo-opleiding toerisme én een universitair diploma culturele antropologie op zak – en aardig wat jaren ervaring in de reisbranche. Voordat ze startte met Atuu Travel had ze al een behoorlijk aantal landen bezocht, zowel privé als voor het begeleiden van groepsreizen, dus Stina weet waar ze het over heeft.

   Jarenlang beleefde Stina veel plezier aan het delen van haar enthousiasme voor fascinerende bestemmingen en volkeren. Bijna alle bestemmingen die Atuu Travel aanbiedt, heeft Stina zelf bezocht. Een deel van de foto’s op onze website komt dan ook uit haar privécollectie.

   • Joop
    JoopOffice manager

    Joop zorgt voor de nodige gezelligheid tijdens het werk. En ondertussen houdt hij goed in de gaten of alles nog op rolletjes loopt: of de printer het doet, of ieders waterglas nog gevuld is… Regelmatig kruipt hij op het toetsenbord om een stukje te typen. Joop is bovendien verantwoordelijk voor de ongediertebestrijding: hij vangt vliegen als de beste!

    • Bob
     BobOffice Manager

     Bob heeft, samen met zijn broer Joop, een duobaan als office manager. Ze hebben Griekse roots, dus van stress moeten ze niks hebben. Fulltime werken is dan ook niks voor Bob, hij houdt veel te veel van lekker  chillen! Ook op kantoor is Bob overigens heel relaxed, een heerlijke collega om in het team te hebben. En als het even tegenzit, weet Bob altijd raad!

     “STINA, GING MET ONZE ZEER SPECIFIEKE WENSEN AAN DE SLAG EN… ALLES KLOPTE! EN DAT IN AFRIKA! DAT IS DUS WAT JE NOEMT VAKWERK EN MAATWERK TEGELIJK”

     “MOCHT ER EEN ‘OSCAR’ BESTAAN VOOR DE MEEST GEDREVEN EN GEPASSIONEERDE REISORGANISATOR, DAN ZOU STINA ZEKER MET DE 1STE PRIJS GAAN LOPEN!”

     Neem contact met ons op

     Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

     Not readable? Change text. captcha txt

     Start typing and press Enter to search