Hoe wild u uw vakantie?

UW THEMAREIS IS BIJ ONS IN VERTROUWDE HANDEN!

Interesse in een specifiek natuurfenomeen, cultureel thema of activiteit?

Dan kunnen we de reis daar deels of volledig, net wat u wilt, op af stemmen. Zo hebben we bijvoorbeeld een reis gericht op het zien van vogels georganiseerd in Oman (ook in andere, meer bekende vogelbestemmingen) en een reis in de voetsporen van Boeddha in India. Maar ook voor een automagazine een reis in Gambia met bezoek aan een Mercedes-garage en werkplaatsen voor auto’s en voor fietsfanaten een 54-daagse fietsreis op Madagascar.

Zoveel interesses, zoveel reizen! De een wil vooral insecten zien (in Thailand georganiseerd), de ander orchideeën (in onder andere Borneo geregeld) en weer een ander bijzondere boeddhistische grottempels (in China). Of een ontmoeting met een bekende rapper in Zuid-Afrika (geregeld voor een tv-programma) of een sjamaan (in Peru, met reiniging chakra’s).

Uiteraard organiseren we ook yogareizen, naar bijvoorbeeld Bali, en meditatiereizen. Wellicht heeft u weer andere wensen, zoals het volgen van een kookworkshop. Of een reis geheel gericht op het culinaire, of wilt u golfen of een spirituele vakantie.

Het is allemaal mogelijk!

Nog meer speciaals:

We plannen ook desgewenst de route rond een religieus feest, een muziekfestival of een speciale jaarmarkt. Het is een prachtige ervaring om deelgenoot te zijn van zulke lokale festiviteiten en gebeurtenissen.

Ook wanneer u een groep gelijkgestemden heeft met interesse in een specifiek thema, laat het ons dan weten.

Wij gaan graag voor u aan de slag om de reis te organiseren die u altijd al heeft willen maken. Precies zoals u wenst. Of waarschijnlijk zelfs uw verwachtingen zal overtreffen!

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search