Waarom Atuu Travel

Home / Over Atuu Travel / Waarom Atuu Travel

Jouw reis op maat

atuu travel Uganda christel Bockting reisspecialist afrika rondreizen maatwerk

Reizen is beleven. Wat is er mooier dan tijdens je reis een bestemming écht te leren kennen? Niet alleen de bekende hoogtepunten, maar ook de verborgen pareltjes. Daarom hebben we veel energie gestoken in het ontwerpen van bijzondere (voorbeeld)reizen die kunnen dienen als inspiratie voor jouw reis – en gaan we graag voor je aan de slag om jouw maatwerk droomreis samen te stellen. Hoe dat werkt lees je hier.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen. Wat voor mensen zijn het? Welke reiservaring hebben ze? Waar houden ze van? Daardoor is bij Atuu Travel geen enkele reis hetzelfde. Ook onze themareizen zijn, op een enkele groepsreis na, geheel aan jouw reiswensen aan te passen. Onze reizen zijn altijd avontuurlijk en comfortabel, en afhankelijk van je wensen maken we er een luxe reis van waar het je aan niks ontbreekt.

Wat kun je verwachten?

Beleef de wereld

We kennen onze bestemmingen en werken samen met lokale reisexperts, die beschikken over enorm veel bestemmingskennis en ervaring. Op die manier kunnen we je adviseren over de mooiste plekjes om te bezoeken, unieke, kleinschalige hotels en lodges, het vervoer tijdens je reis en bijzondere activiteiten en excursies ter plaatse. Natuurlijk laten we je ook graag kennismaken met de lokale bevolking, zodat je reis een échte reiservaring wordt, om nooit meer te vergeten. We zeggen niet voor niets: beleef de wereld met Atuu Travel.

En omdat we ons al sinds 2006 bezighouden met het organiseren van maatwerk rondreizen, weten we hoe de juiste mix van activiteit en ontspanning, natuur en cultuur, avontuur en comfort kunnen combineren in jouw reis, afgestemd op jouw wensen. 

madagascar madagaskar lemuur lemuren individuele rondreizen maatwerk vakantie atuu travel

Persoonlijk

Onze bestemmingen én onze lokale partners zijn met zorg uitgekozen om hun kwaliteit, de ongeëvenaarde ervaring en hun streven naar duurzaam toerisme. We kennen onze bestemmingen: de mensen, de natuur en de cultuur. We bezoeken jaarlijks een of meerdere van onze bestemmingen en heel veel hotels en activiteiten kennen we ook uit eigen ervaring. Ook onze lokale agenten spreken we regelmatig persoonlijk. Op die manier bewaken we de kwaliteit van onze reizen. 

Zo verblijf je bij ons niet in hotels van internationale ketens, maar in unieke en kleinschalige lodges die werk bieden aan de lokale bevolking. Dat persoonlijke karakter merk je niet alleen aan onze reizen. Wij zijn klein maar fijn. Als je ons belt dan krijg je direct Christel aan de lijn en de reisadviezen komen direct van onze hand.

Duurzaam

Duurzaam reizen vinden wij heel belangrijk. We weten als geen ander wat het effect van toerisme kan zijn op de mensen, de cultuur en de natuur op onze bestemmingen. Het is dan ook onze ambitie om geweldige reizen te organiseren, met een zo groot mogelijke positieve impact, terwijl we de negatieve impact van toerisme zo klein mogelijk maken, zodat ook de volgende generaties kunnen genieten van authentieke, avontuurlijke reizen. 

Zo kun je bij ons verblijven in authentieke en milieuvriendelijke kampen en lodges die niet alleen een geweldige locatie hebben met prachtig uitzicht, maar ook minimale impact op het milieu omdat ze bijvoorbeeld werken op zonne-energie of hun eigen groenten en fruit verbouwen. We hebben een voorkeur voor accommodaties die werkgelegenheid bieden aan de lokale bevolking, zodat hele families van het toerisme kunnen profiteren. Hier kun je lezen wat we nog meer doen om onze reizen te verduurzamen.

atuu travel duurzaam reizen Travelife reisspecialist afrika azie Latijns Amerika


Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search