Nieuwe visumprocedure in Tanzania

Home / Bestemmingen / Afrika / Nieuwe visumprocedure in Tanzania

Nieuwe visumprocedure in Tanzania

ATTANieuwe procedure voor visum bij aankomst op de Tanzaniaanse luchthaven van Kilimanjaro

Op de luchthaven van Kilimanjaro in Tanzania geldt met onmiddellijke ingang een gewijzigde procedure voor visumafgifte bij aankomst. Reizigers die zonder geldig visum arriveren op Kilimanjaro Airport, dienen nu de volgende procedure te doorlopen:

Houd er rekening mee dat de luchthaven van Kilimanjaro met onmiddellijke ingang het proces van visumafgifte bij aankomst heeft veranderd. Reizigers die zonder visum in  Kilimanjaro aankomen, moeten nu het volgende proces doorlopen:

  • Wachtrij voor een Government Control Number;
  • Wachtrij bij de bank voor betaling van dit nummer;
  • Wachtrij voor de Immigratiedienst voor controle en afgifte van het visum.

Vertrek je op korte termijn naar Tanzania, hou hier dan rekening mee. We adviseren je daarnaast ten zeerste om, als je nog voldoende tijd hebt voordat je naar Tanzania vertrekt, je visum online aan te vragen. Dat kan via www.immigration.go.tz. Voor een online proces moet je meer gegevens aanleveren dan voor een visum bij aankomst en het visum wordt in de regel binnen 2-3 weken afgegeven, maar dat kan ook korter zijn.

Tanzania toeristenvisum visum aanvraag atuu travel individuele Afrika reizen

De wijziging van de procedure op de luchthaven van Kilimanjaro hebben tot gevolg dat het verkrijgen van een visum bij aankomst meer dan twee uur in beslag kan nemen. Er wordt gewerkt aan het versnellen van het proces, maar desondanks is een online visum aanvragen de snelste en meest betrouwbare manier.

Voor meer informatie, bel gerust met Atuu Travel!

Recent Posts
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en u ontvangt binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

atuu travel wc toilet watertekort innovatie waterbesparing rondreis afrikaMalawi cheeta cheetah jachtluipaard Majete Liwonde atuu travel